Hoe zou het zijn als……….


Hoe zou het zijn als…….’dromen over een mooiere wereld……met een speciale uitnodiging voor jou ♥’

Hoe zou het zijn als….

♥ Er bij iedere geboorte bewust ruimte is om stil te staan bij de bijzondere tijd wanneer er een kindje geboren is. Tijd om bewust te worden van alle veranderingen, emoties en dankbaar te zijn voor wat het (nieuwe) leven brengt.

♥Als je beseft hoe belangrijk en bijzonder de periode rondom de geboorte van je baby is. Omdat hier de zo belangrijke moeder-kind-band (en vader-kind-band natuurlijk) ontstaat die essentieel is voor de wijze waarop jouw baby straks relaties aangaat en zich kan hechten (en onthechten).

Hoe zou het zijn….

♥Als iedere ouder bewust alle tijd en rust ervaart om te bouwen aan deze veilige basis van hechting? Wetende dat huid-op-huidcontact hiervoor een van de belangrijkste en fijnste mogelijkheden is…..

♥Als je diepe dankbaarheid voelt voor het wonder van de zwangerschap en geboorte, diepe dankbaarheid en ontzag voor wat jouw wonderbaarlijke lijf tot stand heeft gebracht?

new-life-1207327_1280

Hoe zou het zijn….

♥Als je door het ervaren van deze gevoelens rust, kalmte, overzicht en hernieuwde energie ontvangt?

♥Als ik je help om deze dromen te verwezenlijken, nu, hier in deze wereld……?

Ik nodig je daarvoor van harte uit om op donderdag 26 januari aanwezig te zijn bij de presentatie van het project ‘Ontspannen in de Babytijd’.
Deze middag kun je (evt. samen met je kleintje) genieten van een of meerdere live-meditaties begeleid met prachtige klankschalen.
Meditaties die speciaal gemaakt, geschreven en uitgegeven zijn vanuit de droom om onze wereld een beetje mooier te maken. Om jou en andere ouders (in spe) te helpen bewust stil te staan bij alle veranderingen rondom zwangerschap, geboorte en babytijd.`
Daarnaast vertellen we je meer over de achtergrond van het project. We laten de sfeervolle tekeningen zien die we maakten bij de teksten…. en natuurlijk kun je persoonlijk kennismaken met de makers van dit bijzondere project……

KOM JE OOK? Je bent meer dan welkom, ook baby’s en kinderen uiteraard.

Meld je wel even aan via deze link.

Je kunt vast proeven aan de sfeer en een meditatie beluisteren via: www.ontspannenindebabytijd.nl
Hier zijn de meditaties ook al te downloaden en per stuk verkrijgbaar.

Komt de 26e je niet goed uit?
Volgende week, 11 januari is er al een klein voorproefje in ons gezellige Babycafé in Den Bosch.

Ook daar ben je van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

♥Ik kijk er naar uit om samen dromen te verwezenlijken…….! ♥

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *