Verbale processen


Wat is het en hoe werkt het?

Soms komen bepaalde ‘soorten’ problemen steeds weer terug in jouw leven. Herken je dat? Rationeel zou je er graag wat aan doen maar je lijkt er steeds maar niet echt grip op te krijgen.
Wat als de verbale processen van Access Consciousness® daar nu net bij kunnen helpen?

We halen met deze methode als het ware de energie omhoog die aan het ‘probleem’ gekoppeld zit en die het in stand houdt. Vervolgens lossen we die energie op bijvoorbeeld met behulp van het stellen van vragen of het uitspreken van de clearing statement; de zogenaamde verbale processen.
Fijne is dat je niet cognitief hoeft te weten waar je probleem precies vandaan komt. Zodra de energie eraf is komt er ruimte voor iets nieuws, hoe fijn is dat?

Er zijn diverse verbale processen waarvan de clearing statement wel de meest gebruikte is. Kijk hier voor meer info. over een aantal andere processen (waar je zelf ook direct mee aan de slag zou kunnen of een workshop in kan volgen; interessen? check de agenda)

Hoe gebruik ik de verbale processen in mijn praktijk?

Soms combineer ik de de verbale tools met Access Bars® of bodyprocessen maar het is ook losstaand in te zetten. Dit kan zowel live in mijn praktijk als telefonisch (of mbv beeldbellen).