Op zoek naar balans?


Zwangerschap en geboorte zijn Life Events. Dat betekent dat deze gebeurtenissen je sowieso uit je balans zullen halen. Dat geeft niets, want normaliter zul je na een tijdje ‘vanzelf’ weer een hernieuwde balans ervaren.

Wanneer wij in balans zijn verloopt alles voorspoedig. Iedereen kan zich wel een dag voor de geest halen waarbij je het gevoel hebt dat alles op rolletjes loopt, je voelt je energiek, vrolijk en optimistisch en alles wat je aanpakte lukt, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Dit zijn de momenten dat wij volledig in balans zijn. In hoeverre ben jij in balans?

Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven. Waar balans is, is gezondheid, geluk, vreugde en harmonie. Waar disbalans heerst, ligt conflict, ziekte, angst en depressie op de loer. Wanneer we vervallen in extremen dan raken we lichamelijk en geestelijk uit balans. Op den duur kan dit schadelijke gevolgen hebben voor onze gezondheid.

Gelukkig zijn lichaam en geest flexibel. Een tijdelijke verstoring van de balans kan makkelijk hersteld worden. Een langdurige verstoring kan echter leiden tot lichamelijke, emotionele en psychische klachten.

Kortom je bent uit balans.

Niet alleen jij maar ook je baby kan uit balans raken, ook voor hem/haar zijn geboren worden en de babytijd periodes waarin ontzettend veel verandert.

In mijn praktijk werk ik met diverse methodes om jou en je baby te helpen de balans te hervinden. Kijk rustig rond en neem contact met mij op te bespreken hoe we jullie leven weer in balans kunnen krijgen.

Geel.Stenen