Totaal Balans Therapie 2


Met Totaal Balans Therapie kan de energie van mensen weer in balans worden gebracht om zo bij te dragen aan een gezond en volwaardig leven.
De methode is gebaseerd op de principes van de kinesiologie. Dit is de leer van de spieren, met een samenhang tussen meridianen en organen. Verstoringen kunnen worden opgespoord door spiergroepen te testen op een afwijkende spierspanning. Op dezelfde wijze worden ook chakra disbalans, emotionele blokkades, chemische verstoringen, ziektekiemen en voedingstekorten opgespoord.
Zo wordt kinesiologie gebruikt als onderzoeksmethodiek. Dit heeft te maken met de lichaamsintelligentie. Het lichaam voelt, signaleert, registreert en reageert op o.a. voeding, nachtrust, beweging, werkdruk, spanning en gedachten.
Totaal Balans Therapie is een methode die zich onderscheidt van de andere kinesiologische systemen, omdat het de mogelijkheid biedt om veel verschillende therapievormen te combineren.

De doelstelling:

  • Met behulp van spiertesten opsporen van de oorzaken van een klachtenbeeld. Dit vanuit een holistische mensvisie, dat wil zeggen dat er aandacht is voor zowel lichamelijke, emotionele/psychische als sociale factoren.
  • De gevonden disbalans positief beïnvloeden door middel van natuurlijke hulpmiddelen/methodieken.
  • Het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren.
  • De (oude) energieblokkades opruimen waardoor de balans stabieler wordt en lichamelijke en emotionele klachten afnemen.

 

Er komt weer ruimte en energie voor groei!

Geel.Klokje

 

De opleiding:

Totaal Balans Therapeuten zijn opgeleid middels de 3 jarige beroepsopleiding natuurlijke geneeskunde ‘Totaalbalans’. Meer informatie hierover kan je vinden op www.totaalbalans.nl

 

“De sessies bij jou hebben hun werk gedaan! Een paar jaar geleden was dit volledig met me aan de haal gegaan!
Bedankt voor al je lieve aandacht! Ik denk dat ik voorlopig zelf vooruit kan en zo niet dan kom ik heel graag bij je terug!” Ingrid, juni 2014


2 gedachten over “Totaal Balans Therapie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.