Quantum Touch


Quantum Touch is een methode die ook wel de ‘helende handen’ wordt genoemd. Het is een mogelijkheid om pijn aanzienlijk te verminderen en het genezingsproces te versnellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandelaar legt zijn/haar handen op de plaats van het lichaam waar zich de klacht bevindt. Door middel van speciale ademhalingstechnieken wordt de trillingsfrequentie in zijn/haar handen sterk verhoogd, wat vervolgens dan met behulp van resonantie door gegeven wordt aan het lichaam van degene die behandeld wordt.
Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen enorm gestimuleerd. Onze lichaamseigen biologische intelligentie zorgt ervoor dat er gebeurt wat noodzakelijk is om te genezen.
De behandeling vindt zittend, staand of (indien wenselijk) liggend plaats. Je hoeft je niet te ontkleden.containing-814579_1280

Voor wie?

Geschikt voor zowel volwassenen (en ook zwangeren) als baby’s met uiteenlopende klachten.

Wat kan Quantum Touch voor je doen?

  • Snelle en diepgaande vermindering van pijn, denk bijvoorbeeld in de zwangerschap aan bekkenpijn
  • Snellere genezing van ontstekingen en na verwonding, heling van ruptuur, knip of wond van keizersnede
  • Ontspanning, zoals na een goede massage.
  • Slaapverbetering, heel fijn als je onrustig slaapt in je zwangerschap of na de geboorte van je baby.
  • Versnelling van het herstelproces tijdens en na ziekte, denk bijvoorbeeld aan herstel na een keizersnede.
  • Uitlijning van botten en weefsels naar hun oorspronkelijke stand, bijvoorbeeld na de geboorte bij aanhoudende bekkenklachten
  • Opheffen van emotionele blokkades en angsten.

Quantum Touch is een ondersteunende behandeling die onderdeel kan zijn van een Totaal Balans consult maar ook los hiervan kan worden gegeven.
De behandeling is nooit bedoeld ter vervanging van een medische behandeling. Indien je ernstige klachten hebt dient je eerst een arts te raadplegen alvorens je een behandeling ondergaat.