Praktijk


Soms heb je in of rondom je zwangerschap een extra steuntje in de rug nodig.

Zwanger worden gaat minder voorspoedig dan gewenst. ….Je hebt (zwangerschaps)klachten of zit niet helemaal lekker in je vel…..Je bent misschien gespannen omtrent de aankomende geboorte.
Of je hebt een onrustige baby waardoor je je oververmoeid en/of onzeker voelt.
Ook je baby zelf kan soms wat extra hulp gebruiken, om lekker te kunnen slapen bijvoorbeeld of omdat hij/zij last van darmkrampjes heeft of lijkt te reageren op een vaccinatie.
Misschien zijn er veel vragen over het vaccineren of zie je door de tegenstrijdige berichten ‘door de bomen het bos’ niet meer.

Voor al dit soort zaken kun je bij mij in de praktijk terecht.
Ik kan je met diverse soorten behandelingen verder helpen. Kijk eens rustig rond wat je aanspreekt en neem gerust contact op als je meer info wil of om even vrijblijvend met me te overleggen.

Nieuw in de praktijk zijn de Access Bars® behandelingen. Klik hier voor meer info.

 

Geel.Buik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Door de behandelingen bij Karin leerde ik beter luisteren naar mijn lichaam en signalen serieus te  nemen en daarmee ook mijzelf toe te staan om dingen te voelen die ik meestal wegschoof. Dit omdat ik er niets mee wist te beginnen en niet wist wat ik er mee aan moest. Ik kon geen weerklank vinden in mijn omgeving en dacht vooral anders te zijn dan alle anderen. Ik heb nu meer begrip voor mezelf en snap mezelf beter.” Trudie