Over HartenWens 2


‘Een betere wereld begint bij een goede start’

 

Liefde, vertrouwen en veiligheid. Dat zou het uitgangspunt moeten zijn van de start van het leven. Mijn hartenwens is dat ieder kind ter wereld komt op zo’n plek onder zulke omstandigheden. Omdat de start van ons leven mede bepalend is voor de kwaliteit van het vervolg.

Centrum HartenWens richt zich op vruchtbaarheid, groei en ontwikkeling, met de focus op de periode vanaf kinderwens tot en met de babytijd. Het bestaat uit een natuurgeneeskundepraktijk met daarnaast een steeds groeiend aanbod cursussen, workshops, lezingen, een babycafé en een blog.

Alleen als aanstaande ouders de gelegenheid en ruimte krijgen om veiligheid, zelfstandigheid en kracht te ervaren, kan een positieve sfeer van liefde, vertrouwen en veiligheid worden gecreëerd. Het is belangrijk dat ouders voldoende informatie krijgen om bewuste keuzes rondom ouderschap te maken, maar ook dat ze deze keuzevrijheid ook echt ervaren.

Ik kan en wil niet alles alleen doen. Je zult dan ook bij diverse activiteiten collega’s treffen. Gelijkgestemden die samen met mij het centrum tot iets moois willen maken.

Mijn droom is dat HartenWens uitgroeit tot een samenwerkingsverband waarin we samen de omstandigheden waarin ons leven op aarde start, kunnen optimaliseren. Om zo ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld!

Wie ben ik?

Ik ben Karin Kagenaar-Hartman, geboren in 1969, trotse moeder van een dochter (1998) en een zoon (2000). Ik woon in Den Dungen, waar ook mijn praktijk en Centrum HartenWens is gevestigd.

Geel.Pasfoto

Ik geloof erin dat de wereld te verbeteren is door de start van ons leven te optimaliseren!

Ruim 20 jaar werkte ik als gespecialiseerd verpleegkundige op afdelingen verloskunde en zwangeren. In de loop der jaren zag ik dat er steeds meer bevallingen ingeleid werden, vaker pijnstilling en andere medicatie gegeven werd. Ook begon me op te vallen dat ik vaak na het eerste contact met de a.s. ouders al aanvoelde of ze een vlotte of minder vlotte geboorte zouden ervaren. Rustige, positief ingestelde en goed voorbereide stellen beleefden vaker een ongecompliceerde geboorte.
Toen ik de methode HypnoBirthing®  leerde, begreep ik dat ik met deze zwangerschapscursus ouders handvatten geef om vanuit vertrouwen, rust en liefde hun zwangerschap en geboorte te ervaren. Precies wat ik wil!

Al jaren werk ik met natuurgeneeskunde, kinesiologie en Totaal Balans Therapie. Sinds een aantal jaren vul ik dit aan met diverse energetische helingsmethodes, HypnoTherapie en HypnoBirthing®. Zo bied ik een compleet aanbod met diverse mogelijkheden van behandelingen, voor elk wat wils en precies op maat.
Inmiddels ligt mijn focus meer en meer op hulp en begeleiding in de periode van kinderwens tot en met de babytijd. Naast mijn werk in de praktijk geef ik cursussen en workshops en organiseer ik een babycafé. Op deze site kun je kennis maken met de vele mogelijkheden die het centrum voor jou te bieden heeft.

Kijk rustig rond en neem bij vragen vooral contact op!

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Over HartenWens