Unieke opzet


HypnoBirthing®cursussen via HartenWens!

Een fijne en ontspannen zwangerschap en geboorte… Dat wil toch iedereen?
Hypnobirthing® is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun partner, opgericht door Marie F. Mongan. In 1989 verscheen haar boek “Hypnobirthing, A Celebration of Life” en sindsdien verovert Hypnobirthing® de wereld.
Op deze pagina’s vind je alles over deze bijzondere zwangerschapscursus, die je helpt om de geboorte te krijgen die je jezelf wenst.

De cursussen via HartenWens zijn van een bijzondere kwaliteit!

De cursus wordt door een zeer ervaren en breed opgeleide docente gegeven. Op diverse locaties en verschillende dagdelen, zo kan je zelf kiezen voor de handigste locatie/tijdstip!
Haar missie is jullie echte aandacht geven vanuit haar hart. Om dit te kunnen garanderen geeft ze de lessen in kleine groepjes.
Karin is als docente zeer uitgebreid geschoold en heeft jarenlang ervaring opgedaan, zowel in de reguliere verloskunde maar ook als natuurgeneeskundige en hypnotherapeut vanuit haar eigen praktijk. Deze unieke combinatie maakt dat ze optimaal in staat is om jullie als stel te begeleiden op weg naar een bewuste, kalme en ontspannen start voor jullie baby en jullie als gezin. Tijdens de cursussen is er alle ruimte om jullie eigen ervaringen, vragen en kijk op zaken met elkaar te bespreken. Daarnaast kunnen ook andere dingen dan ‘puur HypnoBirthing-materiaal’ besproken worden en kan Karin jullie vaak eenvoudig verder helpen met praktische tips en ondersteuning.
Komen er dingen aan bod die een nog meer persoonlijke ondersteuning vragen kun je meteen terecht in haar eigen praktijk, waar ze dagelijks werkt met zwangeren/a.s. vaders en baby’s. Op die manier hoef je niet elders een ander traject op te starten, met (zoals altijd) een periode van opnieuw vertrouwen opbouwen en je verhaal doen.

Maar ook na de geboorte blijf je hiervan profiteren; Karin kan jullie verder ondersteunen bij bijvoorbeeld vaccinaties, het weer in je kracht komen na de geboorte, je nieuwe rol als ouder, maar ook begeleiding bij zaken als voedingsintolerantie of slaapproblemen bij je baby of lichamelijke klachtjes bij jezelf.

Kortom een totaalpakket wat kan starten bij het volgen van een zwangerschapscursus en verder helemaal volgens jullie wensen en behoeftes vorm kan krijgen.
Heb je na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Een hele relaxte zwangerschap en geboorte gewenst en een prachtige start als gezin!
Karin Kagenaar-Hartman
HypnoBirthing® docente, Obstetrie&Gynaecologie verpleegkundige, Natuurgeneeskundige,
Hypnotherapeut, Aquarius Angels® healer, Acces Bars® èn moeder van twee.
Regio Den Bosch-Eindhoven/Son-Tilburg

Rood.MoederKind

Volg HartenWens ook op Facebook!
Regelmatig leuke artikeltjes en weetjes rondom zwangerschap, geboorte en baby’s ontvangen?
Kom eens kijken op onze pagina.

goldenseal

 

Deze Golden Seal is ons uitgereikt door het HypnoBirthing® Institute.
Het garandeert dat wij werken volgens de kwalitatief en kwantitatief hoge standaard van het HypnoBirthing® Institute en het hanteren van de ‘Code of Ethics’ zoals opgesteld door het HypnoBirthing® Institute.