Opfriscursus HypnoBirthing®


Heb je bij een vorige zwangerschap een cursus HypnoBirthing gevolgd en ben je nu weer zwanger?

Dan weet je hoe heerlijk het kan zijn om je weer even helemaal ‘onder te dompelen’ in het HypnoBirthing®-gedachtengoed 🙂

Het is natuurlijk ook fijn om een aantal zaken nog eens te herhalen en op te frissen, denk aan de ademhalingstechnieken, een aantal verdiepingsoefeningen, hoe het ook alweer zit met de hormonen en het samenspel hiertussen, het schrijven en bespreken van geboortewensen.pregnancy-775041_1280

En wellicht heb je (na de vorige geboorte) specifieke wensen/vragen, ook hier is uiteraard ruimte voor.
We kunnen bijvoorbeeld kijken naar hoe je voor grotere broertjes/zusjes de komst van deze baby het prettigst zou kunnen introduceren; wat zijn de do’s en don’ts in deze.

Daarnaast is het ook nu weer heerlijk om al je (evt) angsten, beperkende gedachten en zorgen op zij te zetten m.b.v. een speciale loslaat-oefening, ook die komt aan bod.

Ook is het mogelijk het opfrissen te combineren met het aanleren van Spinning Babies technieken. Kijk hier voor meer info over deze mooie oefeningen die zowel in je zwangerschap als tijdens de geboorte een fijne bijdrage voor jullie kunnen vormen.

Heb je al zin om ook te komen?

Kijk in de agenda wanneer de volgende gepland is en neem gerust contact op voor meer info.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers (vanaf 3 stellen €175,- voor 2 sessies van 2,5 uur) max 5 stellen, ook privé en op maat mogelijk.