Ontspannen in de Babytijd


‘Ontspannen (in de) Babytijd, meditaties rondom de geboorte, kraamtijd en daarna’, zijn tien meditaties die geschreven zijn voor aanstaande of kersverse ouders. Deze zijn onderlegd met ontspannende klankschalen.

In deze, vaak hectische, periode van jullie leven is het heel fijn om af en toe eens bewust stil te staan bij alle veranderingen, de emoties en je lijf. De opnames helpen jullie daarbij.
Samen met je baby (soms bloot tegen je aan om de hechting te bevorderen) of lekker even helemaal voor jezelf. Zowel voor papa als mama.
Ook zijn er mediaties die je baby ondersteunen bij slapen en wakker worden en tijdens het spelen.

Het boekje met teksten en tekeningen is voor €17,50 te koop. Daarin vind je de link naar de (door mij) ingesproken meditaties. Deze downloads zijn goed voor meer dan 90 minuten ontspanning voor ouders en baby.

14258304_1580490205590315_4341914670645650106_o

Het boekje is uitermate geschikt als origineel kraamkadootje, bij bestelling kun je zelfs een persoonlijke tekstje in het boekje laten drukken.

Daarnaast zijn alle mediaties ook los te verkrijgen.
Ideaal voor wie bijvoorbeeld borstvoeding geeft en wel wat extra steun kan gebruiken of tijdens het kolven van voeding (er zijn moeders die zelfs tot 1/4 meer opbrengst hadden bij gebruik van deze meditatie) of graag een slaapritueel wil inbouwen.

Klik hier voor alle info en bestelmogelijkheden.