Na de geboorte


Na de geboorte is er tijd nodig om een nieuwe balans te vinden. Jij en je partner moeten jullie baby nog goed leren kennen. Wennen aan elkaar, jullie nieuwe rol, aan alle lichamelijke veranderingen, en aan de combinatie van ouderschap, werk en huishouden.

Voor jullie baby is de overgang natuurlijk ook heel groot. Van mama’s veilige warme baarmoeder naar de grote, onbekende wereld met allemaal nieuwe indrukken die verwerkt moeten worden. Ineens moet een kindje zelf zijn voeding gaan drinken. Zijn darmen moeten alles gaan verwerken, hij moet zichzelf op temperatuur zien te houden en zijn enige vorm van communicatie met jullie verloopt via huilen en lichaamstaal.

Misschien is de geboorte niet helemaal vlekkeloos verlopen of heeft jullie baby wat extra zorg nodig gehad na de geboorte?

Of je hebt een onrustige baby (die veel huilt/weinig slaapt/of lage weerstand heeft) waardoor jullie oververmoeid en onzeker worden/zijn. Ik help je dan om samen met je baby de rust en balans te (her)vinden en weer in je eigen kracht te komen.

Wellicht heb je veel vragen over het vaccineren en zie je door tegenstrijdige berichten ‘door de bomen het bos niet meer’, ook daar kan ik jullie in verder helpen. Zodat jullie optimaal voorgelicht met vertrouwen de voor jullie beste keuzes kunnen maken en je baby het laagst mogelijke risico op vaccinatie-schade en of ziektes heeft.

 

Blauw.Jelle

Herkenbaar? Kijk dan gerust verder rond naar de mogelijkheden en informeer bij vragen!

 

“Ik kwam bij Karin omdat onze baby zo onrustig was, ik zie haar als ‘onze gouden oplosser’. Ik begrijp niet alles rationeel wat ze doet bij een behandeling, maar ze is in ieder geval niet zweverig!” Susan