Gratis Workshop 1


Je hebt misschien al het een en ander gelezen en gehoord over HypnoBirthing® maar vraagt je af of het wel echt bij jullie zal passen.
Je wil misschien graag vooraf kennismaken met de docente. Je vindt het lastig om je voorstellen wat je leert in zo’n cursus. Is het niet te zweverig? Is het niet erg veel 5 bijeenkomsten? Zal je man zich wel genoeg thuisvoelen in zo’n groep? Wat is nu het verschil met zwangerschapsyoga? Of je vraagt je af of je wel een hele cursus nodig hebt omdat je al een keer bevallen bent.

Of werk je zelf met zwangeren en wil je meer weten over wat een cursus HypnoBirthing® inhoudt?

Daarvoor heb ik een gratis workshop die je kunt bezoeken. Je krijgt dan de kans om laagdrempelig sfeer te komen proeven, zelf een ontspanning te ervaren, de verhalen van oudcursisten te horen en je ontvangt sowieso een paar fijne tips om thuis mee aan de slag te gaan. Ook is het een mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Allemaal zonder verdere verplichtingen uiteraard.

Lijkt je dat wel een fijne mogelijkheid om meer inzichten te verkrijgen? Kijk dan in de agenda wanneer de volgende workshop gepland staat of neem contact met me op.

Bekijk ook dit inspirerend filmpje!

Geel.Buik


Een gedachte over “Gratis Workshop

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.