GRATIS Babycafé 18


 

Zwanger? Net een baby of al een dreumes? Kom naar ons gezellige Babycafé in Den-Bosch!

baby-444950_1280

Je bent zwanger en er gebeurt van alles in je lichaam, maar ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereidt je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (a.s. of juist al ervaren) ouders

En dan na negen maanden is het zover: er is niet alleen een baby geboren, maar ook een nieuwe vader en een nieuwe moeder! Als het je eerste is zul je merken dat je leven een hele andere invulling krijgt dan voor de bevalling. Als het niet je eerste, maar je tweede, derde of zelfs vierde kindje is, vraag je je misschien af hoe je de zorg voor je oudste(n) combineert met zo’n klein kindje.

Graag willen we een plek bieden waar je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen -die met het ouders worden samen gaan- kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo hem of haar uit de brand te helpen.

Voeden: graag. Huilende baby’s; geen probleem en voor de iets grotere baby’s en dreumesen hebben we een speelhoekje.

Wanneer?

Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 9.45-11.30, Inloop v.a. 9.30 uur.

Waar?

Vanaf april 2017 hebben we een gloednieuw onderkomen! We zijn dan welkom bij Tofkoekie, in Den-Bosch.

Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, op loopafstand van het station Den Bosch en vlakbij de locatie zijn er Parkeergarages.(Wolvenhoek en St-Jan)

Programma

We hebben een maandelijks wisselend thema met regelmatig interessante gastsprekers. Kijk in de agenda voor de laatste info.

Spreekt het thema je aan, zorg dan dat je op tijd bent! Maar je bent uiteraard ook van harte welkom voor gewoon een rustig plekje, waar je gezellig wat kunt kletsen en drinken. Verhalen delen en informatie uitwisselen. Je kunt er dan ook voor kiezen om na de evt. gastspreker te komen rond 10.30 uur.

Naast de gastsprekers zijn de initiatiefneemsters en een deskundige van een van de borstvoedingsorganisaties VBN of La Leche Legue altijd aanwezig voor vragen en tips.

Bezoek (en like) ook onze facebook pagina! En/of praat mee, ontmoet (vast) andere bezoekers van het Babycafe en denk met ons mee op onze besloten pagina.

Wil je graag automatisch op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten (en die van HartenWens)? Meld je dan nu hier aan en ontvang direct een heerlijke ingesproken ontspanning-sessie in je mailbox!

 

Het Babycafé Den-Bosch is een initiatief van Karin Kagenaar van HartenWens in samenwerking met Leonie Verhulst.