Rite of the Womb Wageningen


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/02/2020
14:00 - 17:30

Locatie
Yogacentrum Suniya

Categorieën


Hoe zou het zijn als jouw vrouwelijke kracht en de vrouwenenergie wereldwijd gereactiveerd wordt? Deze bijzondere workshop staat in het teken van het seizoen/de maanstand van dat moment.

We starten altijd met een ceremonie en visualisatie rondom dit thema. Daarna zul je het geschenk van de Rite van the Womb (baarmoeder) ontvangen. Link: http://theriteofthewomb.com

Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, kan de vrouwelijke kracht worden gereactiveerd. Hoe zou het zijn als de Rite van the Womb krachtig is en in alle zachtheid jouw scheppingsvermogen weer in balans brengt? Als dat jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde zou laten groeien? Als een wedergeboorte van jouw sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn?

De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen van heling en bevrijding dat ons herinnert aan deze essentiële waarheid: De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen…De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht vermindert is. Wat als het nu het moment is echter het aangebroken dat jij als vrouw je weer herinnert wie je werkelijk bent? Boordevol power en ook zacht, liefdevol en wijs.

Ben jij zwanger of wensmoeder? Ook dan ben je van harte welkom, de Rite is dan een zegening voor zowel moeder als ongeboren kind. Ook als je geen baarmoeder meer hebt of (nog niet/niet meer) menstrueert kan het ontvangen van dit ritueel aan jouw bijdragen.

Nadat je de Rite ontvangen hebt kun jij je aanmelden op de website als Wombkeeper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan (zoveel mogelijk) andere vrouwen. www.riteofthewomb.com

Hier vind je een mooie video van de Rite.

De bijeenkomst wordt begeleid door Wombkeepers Karin Kagenaar en Sandra Banse.

Kosten €38,- incl. koffie, thee en wat lekkers.

Heb je nog vragen of wil je direct aanmelden? Neem contact met mij of mijn collega Sandra Banse op.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *