HypnoBirthing online


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/04/2020 - 04/06/2020
19:00 - 21:30

Categorieën


Volledige en originele cursus door Karin Kagenaar. 
5 donderdagavonden; 30 april, 7 mei, 14 mei, 28 mei en 4 juni.
Deze cursus zal i.p. volledig online plaatsvinden, zodat jullie altijd kunnen deelnemen, gewoon vanuit je eigen huiskamer.

Hoe zou het voor jullie zijn om je vijf avonden onder te dompelen in het met vertrouwen, vanuit liefde en bewuste keuzes de geboorte van jullie kleintje ervaren?
Hoeveel fijner kan jij je voorbereiden op de zo bijzondere en belangrijke rol van ouder?

“Wij hebben het volgen van de cursus als extra belangrijk ervaren vanwege de huidige corona-hectiek. De goede voorbereiding helpt om ons minder afhankelijk te voelen van anderen en van de situatie. En nog belangrijker: de cursus heeft ons geleerd om ons flexibel op te stellen wanneer er sprake is van onverwachte wendingen. We hebben geleerd te vertrouwen op eigen lijf, eigen gedachten en onze baby, ook al zou de geboorte bijvoorbeeld in het ziekenhuis met zorgverleners met beschermende kleding en mondkappen moeten plaatsvinden”
Martine en Tim, april 2020 (volgden cursus online)

Deze online cursus heeft een gereduceerd tarief van 325,- euro per stel.
Hiervoor krijg je vijf maal (2,5 uur) OF 4 maal (3 uur) cursus in kleine groepjes (max. zes stellen), van een zeer ervaren en breed opgeleide docente. Heb je na de cursus nog vragen? Of loop je tegen (nieuwe) dingen aan?  Ook dan kun je blijven rekenen op de professionele begeleiding van je docente.
En na een groepscursus heb je daarnaast nog recht op 30 min één op één coaching.
De cursus is incl. het originele Nederlandstalige HypnoBirthing boek (alleen verkrijgbaar indien je een cursus boekt), de originele Nederlandse geluidsbestanden (zgn regenboog en affirmaties) een uitgebreide Nederlandstalige hand-out en een dropbox met heel veel waardevolle extra’s (denk aan instructiefilmpjes, achtergrondartikelen enz)

Voel jij een Yes?

Zoek me dan op voor meer info of aanmelden!
Ik kijk er naar uit jullie te begeleiden in dit prachtige proces 🙂

 

Kijk hier voor meer info over de unieke opzet van deze cursus, gegeven door een HypnoBirthing-docente met zeer brede ervaring op zowel regulier als aanvullend vlak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *