Babycafe Den Bosch


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2019
09:45 - 11:30

Locatie
Tofkoekie

Categorieën


Ben je zwanger, net een baby of al een dreumes? Wees welkom in ons gezellige babycafe!

Vandaag hebben we de ‘Nachtoppas van Brabant’ te gast. Jerney Wermeester, oprichtster van deze bijzondere service zal ons rond 10.30 hier alles over vertellen.

Opgezet omdat het niet meevalt om in die hectische begintijd met je baby’tje aan te geven dat het niet helemaal lekker loopt. De omgeving vindt toch snel dat de gebroken nachten er nu eenmaal bij horen en daarmee is de kous af, ik kreeg het gevoel dat ik niet moest zeuren. Als je voelt dat je écht weer een nachtje door moet slapen omdat je het niet volhoudt na maanden van gebroken nachten, valt het niet mee om dat ‘toe te geven’ en het consultatiebureau bijv. gaf haar als enige antwoord: breng je kindje een nachtje naar opa en oma.
Maar wat als dat geen optie is (ivm afstand, opa en oma leven niet meer, opa en oma werken nog etc..) ? Ik wist zeker dat ik met een nachtoppasservice andere ouders zou kunnen helpen en daar gaat het mij om; ouders even ontlasten, een patroon doorbreken, ze hoeven zich niet schuldig te voelen of op hun tandvlees te blijven lopen etc.
Lees hier ook vast het artikel wat Jerney voor ons schreef.

Natuurlijk is er ook vandaag, zoals altijd, iemand van de borstvoedingsverenigingen aanwezig voor al je vragen op dat gebied.

Ivm de beperkte ruimte vragen we je om je kindje liefst in een draagdoek te vervoeren. Voor wie met de auto komt; er zijn in de directe omgeving 2 Parkeergarages (Wolvenhoek en St-Jan), dus je hoeft je kleintje maar een stukje te dragen 😉

Gratis toegang, vooraf aanmelden niet nodig, inloop van 9.30 uur.

Lijkt het je supertof om erbij te zijn maar is het praktisch niet mogelijk voor je? Kom er dan live bij via Facebook of kijk het op je gemakje terug wanneer het jou uitkomt! Hoe? Door lid te worden van de besloten groep van het Babycafe Den Bosch. 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *