Babycafé Den Bosch


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/01/2019
09:45 - 11:30

Locatie
Tofkoekie

Categorieën


Ben je zwanger, net een baby of al een dreumes? Wees welkom in ons gezellige babycafe!

Vandaag is het thema ‘wasbare luiers’ en hebben we om 10.30 de eigenaren van de Billenboetiek bij ons te gast die ons hier alles over uit zullen leggen.
Er bestaan nog veel vooroordelen over wasbare luiers. Dat het veel werk is, dat het vies is, dat alle poep in de wasmachine komt, dat het ouderwets is. Met de Billenboetiek willen we die vooroordelen wegnemen. Een inlegvelletje vangt de poep op en wordt weggegooid, de rest wordt door de wasmachine gedaan. Wasbare luiers zijn makkelijk, en goedkoper, duurzamer en mooier dan wegwerpluiers. Daarnaast helpen ze bij de zindelijkheidstraining en zijn ze vaak beter voor de huid. Reden genoeg dus om eens te komen kijken, en zelf te oordelen. Lees ook vast dit blog.

Ook zal er, zoals altijd, iemand van de borstvoedingsorganisaties zijn om al je vragen over (borst)voeding voor je kleintje te beantwoorden.

Ivm de beperkte ruimte vragen we je om je kindje liefst in een draagdoek te vervoeren. Voor wie met de auto komt; er zijn in de directe omgeving 2 Parkeergarages (Wolvenhoek en St-Jan), dus je hoeft je kleintje maar een stukje te dragen 😉

Gratis toegang, vooraf aanmelden niet nodig, inloop van 9.30 uur.

Lijkt het je supertof om erbij te zijn maar is het praktisch niet mogelijk voor je? Kom er dan live bij via Facebook of kijk het op je gemakje terug wanneer het jou uitkomt! Hoe? Door lid te worden van de besloten groep van het Babycafe Den Bosch. 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *