Bars voor baby’s 2


Heb jij een onrustig kindje? Zijn de nachten erg gebroken? Zou je wel wat meer ruimte willen ervaren?
Kijk dan dit filmpje eens waarin ik je meer vertel over de mogelijkheden met Access Bars® voor jou en je baby, kindje.

Hier vind je meer info over het Babycafé van 8 januari 2020 waarin ik je graag meer leer over de mogelijkheden van Access Bars®
Kun je er niet bij zijn? Kijk dan live (of terug) via onze besloten Facebook-groep. Die vind je hier

Heb je vragen, zoek me op of stel ze hieronder.

Zelf al ervaringen met Access Bars® in je zwangerschap of daarna met je baby? Hoe fijn kan het zijn die hieronder te delen met anderen?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Bars voor baby’s

 • Marieke

  Op meerdere momenten de afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de Bars die Karin mij gegeven heeft. Tijdens mijn zwangerschap vooral veel ontspanning en ‘t loslaten van allerlei overtuigingen die me in de weg zaten. Ik ben toen zelf de Bars gaan leren en geef het nu wekelijks aan mijn oudste dochter (ze vraagt er vaak zelf om). Het helpt haar om alle prikkels van de dag goed te verwerken en lekker te slapen. Hopelijk kan het ook een bijdrage zijn voor anderen! Super bedankt Karin voor alles waar je ons mee geholpen hebt!

  • karin Bericht auteur

   Dank voor je fijne feedback!
   En hoe fijn dat het zo’n mooie bijdrage ook is voor je dochter hè?! En daarmee ook weer voor jou en je partner natuurlijk 🙂