Aquarius Angels® Healing


Deze nieuwe vorm van heling, vanaf 21 december 2012 beschikbaar, is voor de meeste mensen een hele prettige en geschikte methode. Het werkt volledig energetisch met de helende energie van de Aquarius Angels®. Dit zijn de engelen die voor de heling van de mensheid zorgen in dit nieuwe tijdperk. Deze engelen zijn er voor ons allen om ons te helpen op onze weg hier op aarde, ze zijn er altijd en overal ook voor U. We moeten ze echter wel vanuit onze vrije wil om hulp vragen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van deze vorm van heling plaatsvinden.

Geel.Engelhand

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met een klacht of probleem bij mij in de praktijk. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden.
Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de heling vanuit de engelen. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.
Het kan zijn dat je tijdens deze behandeling dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen en dit bespreken we dan, samen met jouw ervaringen, na.

De daadwerkelijke behandeling duurt maar kort maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door.

Je krijgt een flesje Lastral mee, dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. De bedoeling is dat je deze 4 weken inneemt, dit creëert een soort ‘tijdsvak’, in die periode ben je makkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zul je een veranderingsproces ervaren, dit kan zowel via het bewuste als onbewuste plaatsvinden (bijvoorbeeld via dromen).

Voor wie is het geschikt?

Voor een ieder die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.
De engelen kunnen dan met je werken.

Baby’s en Kinderen tot 7 jaar worden altijd via de ouder behandeld, tussen de 7 en 12 jaar kunnen ze zelf kiezen of zij of de ouder de behandeling ontvangt. Er kan, uiteraard, alleen met deze kinderen gewerkt worden als ze hier zelf toestemming voor geven.

Vanaf 12 jaar worden kinderen altijd zelf behandeld.

Zwangeren: ook voor zwangeren is dit een geschikte manier van werken. Het kan je helpen om bijvoorbeeld de veranderingen in je lichaam makkelijker te integreren of om je eigen geboortetrauma te helen.

Hoe vaak?

Voor 70% van de klachten/problemen is 1 sessie afdoende, soms is een 2e nodig op hetzelfde thema.
Na de periode van 4 weken kan je er dan voor kiezen om nog een stapje verder te zetten in je ontwikkeling en voor een nieuwe behandeling komen of het er even bij te laten.