Kosten 1


Prijzen vanaf 15 oktober 2016

 • Cursus HypnoBirthing®: 350 euro per stel. Hiervoor krijg je vijf maal (2,5 uur) cursus in kleine groepjes (max. vijf stellen), van een zeer ervaren en breed opgeleide docente. Heb je na de cursus nog vragen? Of loop je tegen (nieuwe) dingen aan?  Ook dan kun je blijven rekenen op de professionele begeleiding van je docente.  En na een groepscursus heb je daarnaast nog recht op 30 min één op één coaching, desgewenst bij mij in de praktijk.
 • Prive-begeleiding in je zwangerschap en prive-cursussen: prijs op aanvraag.
 • Babycafe Den-Bosch: kosteloos, je betaalt alleen je eigen drankjes.
 • Natuurgeneeskundige consulten (oa totaal balans, vaccinatiebegeleiding, kinderwenshulp, heling onder hypnose, stuit):                                 90 euro per uur, iedere 20 min extra 30 euro. Kom je voor het eerst? Dan profiteer je van €15,- korting op het eerste uur. 
 • Aquarius Angels® Healing: 45 euro voor 30 minuten, inclusief Lastral.
 • remedies op alcohol: 5 euro
 • remedies op korrel: 7,50 euro
 • hangersteentjes: 5 euro

Als je vanuit onze cursus een extra afspraak maakt voor diepe ontspanning, voorbereiding op inleiding of stuitligging betaal je slechts de helft van het normale tarief. Bij een afspraak voor natuurgeneeskunde profiteer je van 20% korting op het eerste uur.

Attentie; bij verhindering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt (het afgesproken) consult in rekening te brengen.
Bij afmelding binnen 2 weken voorafgaand aan een cursus HypnoBirthing® wordt het inschrijfgeld a €175,- in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 48 uur voorafgaand aan de cursus en/of gedurende de cursus wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Vergoedingen:

De kosten worden door een groot aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Uitzondering hierop is de Aquarius Angels®Healing. De voorgeschreven middelen worden soms vergoed. Dit is afhankelijk van je polis en kan je het beste bij je eigen verzekering navragen. Vermeld dan de onderstaande gegevens.

Ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G.
De V.B.A.G. garandeert dat de leden aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen met betrekking tot vooropleiding, beroepsopleiding en praktijkvoering. Meer informatie hierover op www.vbag.nl Licentienummer: 2050302 A

Verder ben ik aangesloten bij de RBCZ. Naast registratie en certificatie van HBO opgeleide therapeuten biedt deze stichting kwaliteitsbewaking op gebied van scholing, praktijkvoering en zorgvuldig handelen en een tuchtregeling. Meer informatie op www.RBZC.nu
Licentienummer: 910961R

Ik heb mijn certificaat van HypnoBirthing® ontvangen via het HypnoBirthing® Institute America. Dit geeft je de garantie dat ik werk volgens de hoge standaardeisen van de grondlegster van de methodiek. Voor meer info kijk op www.hypnobirthing.com.

Daarnaast ben ik actief lid van De Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing® Cursusleiders (NVHBC). Het doel van deze vereniging is het bieden van een kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige cursus door de gecertificeerde cursusleidsters aangesloten bij deze vereniging. Sinds 2016 vergoeden diverse verzekeraars de cursus gedeeltelijk indien de docente is aangesloten hierbij.

HBSealHorizontal

 

 

 

 


Stichting Padme-Om
Van iedere nota gaat 1 euro naar de Stichting Padme-Om. Een stichting die zich ten doel stelt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en/of gemeenschappen in Nepal. Dit doet men door kinderen in staat te stellen naar school te gaan en kleine projecten te realiseren.

Meer informatie op www.padme-om.nl


Een gedachte over “Kosten

 • karin

  Hallo Patricia,
  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap en wat mooi dat je belangstelling hebt voor een cursus bij HartenWens.
  Zeker mogelijk om een cursus op maat bij me te volgen. Ik stel voor dat we even bellen met elkaar om je wensen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken voor jullie.
  bel me even; 06-23260984, spreek maar je nr in mocht ik niet op kunnen nemen, dan bel ik jou terug.
  Tot horens dan, Karin

Commentaren gesloten.